SC MARACOFFEESHOP SRL-D

Despre noi

În spatele Mara Coffee Shop se ascunde o mică afacere de familie fundamentată pe o pasiune deosebită pentru cafeaua de calitate. Din această cauză, toate sortimentele de cafea premium şi cafea instant disponibile în magazinul nostru au fost atent selecţionate, procesate şi ambalate conform celor mai înalte standarde europene.

Pe o piaţă autohtonă invadată de sortimente de cafea de calitate inferioară, Mara Coffee Shop va oferă o gamă variată de cafea instant cu arome, cafea premium cu arome sau cafea premium simplă. Scopul nostru este acela de a oferi o alternativă iubitorilor de cafea de calitate.

Consumatori înrăiţi de cafea la rândul nostru, echipa noastră depune un efort constant pentru a negocia cu producători de cafea din întreaga lume, companii cu tradiţie în cultivarea şi procesarea cafelei premium.

Unic distribuitor în România al cafelei instant aromate, Mara Coffee Shop oferă o gamă variată de cafea premium cu arome celor care îşi doresc să savureze cu plăcere o cafea deosebită. Va invităm să încercaţi minunatele combinaţii de ciocolată şi portocală, delicata aromă de scorţişoară, sau aroma exotică de nucă de cocos.

Deşi este un concept relativ nou pe piaţa din România, noi sperăm ca micul nostru magazin online să vă insufle dragostea pentru o “cafea cu personalitate”.

Contact

Adresă

Com. Jaristea, Sat. Jaristea, Str. Invatator Ion Saragea, Nr. 142

Telefon

Telefon fix: 0237 679 454
Telefon mobil: 0729 045 845

Email

contact@maracoffeeshop.ro

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support